Poeta Ruyra, 6 17450 Hostalric (Girona)
Truca'ns al972 864 477

Política qualitat

La Direcció d’ Instalaciones Eléctricas CAT SAU com a empresa dedicada a la instal·lació i manteniment elèctric, aprova la política de qualitat de l’organització, fonamentada en el compliment dels requisits específics en la norma UNE-EN ISO 9001: 2015 i sota les següents directrius: 

  • Obtenir la màxima satisfacció dels nostres clients, així com de totes les parts interessades (personal, clients, proveïdors, administració, entitats financeres, direcció, etc …) mitjançant l’adequada prestació dels nostres serveis, complint els seus requisits, així com la normativa, legislació i reglamentació aplicable.
  • Volem seguir sent un referent per al mercat i especialment per als nostres clients, gràcies a les nostres bones pràctiques en la realització de les feines i en tots els serveis que els completen. Per a això utilitzarem les eines que ens permetin la millora contínua de la qualitat i l’ampliació dels serveis buscant un servei més global.
  • Millorar la gestió interna, aplicant un correcte enfocament a processos del nostre sistema de gestió, així com potenciant un enfocament preventiu que eviti deficiències.
  • Motivar i formar el personal en el seu desenvolupament professional i humà, potenciant la seva actitud en un treball de qualitat, responsable i en equip, ja que la qualitat és una tasca comuna a totes les àrees de la companyia.
  • La nostra política de qualitat està immersa en un sistema de millora contínua i està enfocada com a marc de referència segons els objectius de la qualitat de l’empresa.

Periòdicament s’avalua la posició de l’empresa dins del context en què es troba, i es defineixen estratègies enfocades a aconseguir i mantenir els nostres objectius que són els que ens porten a la millora contínua.